Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Produkte Për Kuzhinë

 • Set 18 Pjata "Dully" Qeramike
  Set 18 Pjata
  Cmimi bazë
  Lek 9,900
  Cmimi në ulje
  Lek 9,900
 • Filxhan Caji Porcelani "Milit"
  Filxhan Caji Porcelani
  Cmimi bazë
  Lek 290
  Cmimi në ulje
  Lek 290
 • Set 6 Gota Qelqi "Alf" 26cl.
  Set 6 Gota Qelqi
  Cmimi bazë
  Lek 790
  Cmimi në ulje
  Lek 790
 • Set 2 Filxhanë Caji Qeramike "Icon"
  Set 2 Filxhanë Caji Qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Tavë Pjekje Embelsirash prej Guri edhe Granit
  Tavë Pjekje Embelsirash prej Guri edhe Granit (3607993122909)
  Cmimi bazë
  Lek 1,900
  Cmimi në ulje
  Lek 1,900
 • Lugë Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike
  Lugë Gatimi
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Set 6 Gota Vere
  Set 6 Gota Vere (3664191291485)
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Karrel Kuzhine
  Karrel Kuzhine
  Cmimi bazë
  Lek 16,500
  Cmimi në ulje
  Lek 16,500
 • Set 4 Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi
  Set 4 Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi
  Cmimi bazë
  Lek 2,800
  Cmimi në ulje
  Lek 2,390
 • Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Metali
  Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Metali
  Cmimi bazë
  Lek 2,100
  Cmimi në ulje
  Lek 1,690
 • Lugë Spageti "Muxia" me Dorezë Plastike
  Lugë Spageti
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Filxhan Caji Qeramike
  Filxhan Caji Qeramike (3718767771741)
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Cmimi bazë
  Lek 12,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,500
 • Filxhan Caji Qeramike 350ml "Dully"
  Filxhan Caji Qeramike 350ml
  Cmimi bazë
  Lek 290
  Cmimi në ulje
  Lek 290
 • Sitë "Muxia" Celiku me Dorezë Plastike
  Sitë
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Shportë Frutash Metalike
  Shportë Frutash Metalike
  Cmimi bazë
  Lek 1,090
  Cmimi në ulje
  Lek 1,090
 • Set 4 Gota me Dekantues Qelqi Kristal
  Set 4 Gota me Dekantues Qelqi Kristal (3664356606045)
  Cmimi bazë
  Lek 2,690
  Cmimi në ulje
  Lek 2,690
 • Pjatë Porcelani Formë Drejtkëndëshe
  Pjatë Porcelani Formë Drejtkëndëshe (3616389562461)
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Tenxhere Graniti
  Tenxhere Graniti (3606571548765)
  Cmimi bazë
  Lek 2,300
  Cmimi në ulje
  Lek 2,300
 • Set 4 Filxhanë Kafeje prej qeramike "Icon"
  Set 4 Filxhanë Kafeje prej qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Mbulesë Tavoline "Roger" Poliestër
  Mbulesë Tavoline
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Set 3 Mbajtëse për Kafe dhe Sheqer
  Set 3 Mbajtëse për Kafe dhe Sheqer (3686510166109)
  Cmimi bazë
  Lek 2,490
  Cmimi në ulje
  Lek 2,490
 • Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Bambu
  Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Bambu
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Katrore Bambu
  Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Katrore Bambu (3692235554909)
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 2,050
 • Set 4 Mbajtëse Qelqi edhe Metali
  Set 4 Mbajtëse Qelqi edhe Metali (3608100536413)
  Cmimi bazë
  Lek 2,290
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Tigan Zgare ne Forme Katrore 28 x 28 cm
  Tigan Zgare ne Forme Katrore 28 x 28 cm (3606606938205)
  Cmimi bazë
  Lek 3,700
  Cmimi në ulje
  Lek 3,700
 • Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë
  Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë (3612471918685)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Mbajtëse Akulli Prej Celiku
  Mbajtëse Akulli Prej Celiku (3679678300253)
  Cmimi bazë
  Lek 1,690
  Cmimi në ulje
  Lek 1,690
 • Filxhan Qumështi prej Qeramike "Icon" 340ml
  Filxhan Qumështi prej Qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 390
  Cmimi në ulje
  Lek 390
 • Set 2 Shishe Vaji dhe Uthulle 300ml Qelqi dhe Inoksi
  Set 2 Shishe Vaji dhe Uthulle 300ml Qelqi dhe Inoksi
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990