Produkte Te Reja

Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"
Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"

Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"

Cmimi bazë
Lek 3,700
Cmimi në ulje
Lek 1,490
TVSH përfshirë!

Set 3 cope tekstile kuzhine 100% cotone "Creed " doreza pambuku, mbajtëse tenxhere dhe perparse. Vijnë tek ju ne tre ngjyra.

Permasat:
Doreza: 17 x 29 cm
Mbajtese: 20 x 20 cm
Perparse : 60 x 80 cm