Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: New

 • Set 2 Tavolina Mesi FLY
  Set 2 Tavolina Mesi FLY
  Cmimi bazë
  Lek 19,900
  Cmimi në ulje
  Lek 19,900
 • Tavolina Mesi BLACKUS
  Tavolina Mesi BLACKUS
  Cmimi bazë
  Lek 17,900
  Cmimi në ulje
  Lek 17,900
 • Karrige me kembe Hekuri "Katel"
  Karrige me kembe Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 22,000
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Set 3 Shporta rrethore "Home"
  Set 3 Shporta rrethore
  Cmimi bazë
  Lek 3,890
  Cmimi në ulje
  Lek 3,890
 • Tavoline katrore me strukture Metalike
  Tavoline katrore me strukture Metalike
  Cmimi bazë
  Lek 9,900
  Cmimi në ulje
  Lek 9,900
 • Set 4 Aksesore Tualeti Qeramike
  Set 4 Aksesore Tualeti Qeramike
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Karrige Lëkure
  Karrige Lëkure
  Cmimi bazë
  Lek 14,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Tavoline Kafeje NEST
  Tavoline Kafeje NEST
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Mbajtes Shisheje Vere prej Druri
  Mbajtes Shisheje Vere prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,290
 • Set 2 Tavolina Mesi IZY
  Set 2 Tavolina Mesi IZY
  Cmimi bazë
  Lek 6,900
  Cmimi në ulje
  Lek 6,900
 • Set 3 Tavolina prej Druri
  Set 3 Tavolina prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Llambe Dyshemeje prej Druri
  Llambe Dyshemeje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 9,800
  Cmimi në ulje
  Lek 9,800
 • Karrige Lekure "Donia"
  Karrige Lekure
  Cmimi bazë
  Lek 15,500
  Cmimi në ulje
  Lek 15,500
 • Llambë e Varur Metali
  Llambë e Varur Metali
  Cmimi bazë
  Lek 4,700
  Cmimi në ulje
  Lek 4,700
 • Tavolina Mesi "Nest" me Hekur te Bardhë
  Tavolina Mesi
  Cmimi bazë
  Lek 7,500
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Tavoline Kafeje prej Druri "Morli"
  Tavoline Kafeje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Tavoline druri 2 Stola dhe Karrige
  Tavoline druri 2 Stola dhe Karrige
  Cmimi bazë
  Lek 39,900
  Cmimi në ulje
  Lek 37,000
 • Llambë "Reus" me Bazë Qeramike
  Llambë
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Tavolina Kafeje Druri me Strukture Hekuri
  Tavolina Kafeje Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Poltron "Bristol" me cope Kadife
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Pasqyrë me Mbështetje prej Druri
  Pasqyrë me Mbështetje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,490
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Set 2 Tavolina Mesi Moderne
  Set 2 Tavolina Mesi Moderne
  Cmimi bazë
  Lek 6,500
  Cmimi në ulje
  Lek 6,500
 • Pasqyrë Metali në Formë Syri 33cm
  Pasqyrë Metali në Formë Syri 33cm
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 1,190
 • Set 2 Tavolina kafeje KIALA
  Set 2 Tavolina kafeje KIALA
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Shportë Lavanderie
  Shportë Lavanderie
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Kornize prej Hekuri edhe Druri
  Kornize prej Hekuri edhe Druri
  Cmimi bazë
  Lek 1,600
  Cmimi në ulje
  Lek 1,600
 • Set 2 Tavolina prej Metali NOIR
  Set 2 Tavolina prej Metali NOIR
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Ore Muri Hekuri 62cm
  Ore Muri Hekuri 62cm
  Cmimi bazë
  Lek 6,990
  Cmimi në ulje
  Lek 6,990
 • Tavolina Mesi me Strukture Hekuri
  Tavolina Mesi me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 7,500
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Stol me Këmbë Hekuri BRISTOL
  Stol me Këmbë Hekuri BRISTOL
  Cmimi bazë
  Lek 9,000
  Cmimi në ulje
  Lek 9,000