Tavoline Mesi Hekuri dhe Druri MDF
Tavoline Mesi Hekuri dhe Druri MDF

Tavoline Mesi Hekuri dhe Druri MDF

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 16,900
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri MDF natyral, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë. Struktura e saj kompakte dhe dizajni i saj i bukur janë perfekte për zyrën tuaj, dhomen e ndenjes etj.

Përmasat: 115 x 60 x lartësi 45.5 cm