Produkte Te Reja

Cajnik Qelqi dhe Inoksi me Filtër

Cajnik Qelqi dhe Inoksi me Filtër

Cmimi bazë
Lek 1,890
Cmimi në ulje
Lek 1,890
TVSH përfshirë!

Cajnik caji prej qelqi dhe inoksi me filter. Cajnik bimor praktik dhe elegant ideale për përgatitjen e çajit, çajrave bimor e pajisur me filtër të lëvizshëm.

Permasat: diam. 10 cm x lartesi 20 cm
Kapaciteti: 1000 ml