Produkte Te Reja

Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Metali
Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku (3612529360989)

Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Metali

Cmimi bazë
Lek 2,200
Cmimi në ulje
Lek 1,690
TVSH përfshirë!

Set 3 kontenitorë qelqi me kapak celiku. E bërë nga xhami me cilësi të lartë, shumë rezistente. Eshtë higjenike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së ushqimit. Kapak qelqi me gomine, rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj.

Përmasat:
diam. 11 x lartësia 22 cm
diam. 11 x lartësia 16.5 cm
diam. 11 x lartësia 12 cm