Produkte Te Reja

Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta
Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 7,500
TVSH përfshirë!

Karrel kuzhine në MDF dhe PVC me 1 sirtar dhe 4 Shporta qe e ben me te thjeshtë servirjen e ushqimit ne tavolinë

Permasat: 47 x 37 x lartesia 82 cm