Produkte Te Reja

Tabaka Druri

Tabaka Druri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 990
TVSH përfshirë!

Tabaka druri, ideale për transportimin e ushqimit, pijeve ose enëve, për shembull nga kuzhina në tryezën e ngrënies ose në kopësht. Dorezat anësore e lehtësojnë ngritjen dhe transportimin e tabakasë. Përmasat: 35 x 25.5 x lartësia 5 cm