Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Aksesorë Kuzhine

 • Set 4 Thika Djathi
  Set 4 Thika Djathi (3692112937053)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Vazo Biskotash prej Qelqi "Maat"
  Vazo Biskotash prej Qelqi
  Cmimi bazë
  Lek 1,890
  Cmimi në ulje
  Lek 1,890
 • Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë
  Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë (3612471918685)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Kullues Pjatash prej Hekuri ne 4 Modele
  Kullues Pjatash prej Hekuri ne 4 Modele (3764373487709)
  Cmimi bazë
  Lek 1,490
  Cmimi në ulje
  Lek 1,490
 • Mbajtëse Akulli prej Celiku
  Mbajtëse Akulli prej Celiku (3686393872477)
  Cmimi bazë
  Lek 2,000
  Cmimi në ulje
  Lek 2,000
 • Rrahës Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike
  Rrahës Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku
  Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku (3608023466077)
  Cmimi bazë
  Lek 590
  Cmimi në ulje
  Lek 590
 • Prerëse Pice Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike
  Prerëse Pice Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Lugë Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike
  Lugë Gatimi
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Tabaka Druri
  Tabaka Druri
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Set 2 Shishe Vaji edhe Uthulle 300ml Qelqi dhe Inoksi
  Set 2 Shishe Vaji edhe Uthulle 300ml Qelqi dhe Inoksi (3612630417501)
  Cmimi bazë
  Lek 990
  Cmimi në ulje
  Lek 990
 • Mbajtës Letre Inoksi
  Mbajtës Letre Inoksi (3607124279389)
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Lugë Spageti "Muxia" me Dorezë Plastike
  Lugë Spageti
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Shpatull Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike
  Shpatull Gatimi
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Karrel Kuzhine
  Karrel Kuzhine
  Cmimi bazë
  Lek 16,500
  Cmimi në ulje
  Lek 16,500
 • Shportë Frutash Metalike
  Shportë Frutash Metalike
  Cmimi bazë
  Lek 1,090
  Cmimi në ulje
  Lek 1,090
 • Set 4 Gypa Plastike
  Set 4 Gypa Plastike (3606381232221)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Set Thika + Dërrasë për Servirjen e Djathit
  Set Thika + Dërrasë për Servirjen e Djathit (3692265635933)
  Cmimi bazë
  Lek 2,290
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Dërrasë për Prerje dhe Shërbim prej Druri Bamboo
  Dërrasë për Prerje dhe Shërbim prej Druri Bamboo (3608123768925)
  Cmimi bazë
  Lek 590
  Cmimi në ulje
  Lek 590
 • Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Celiku
  Set 3 Kontenitore Qelqi me Kapak Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 2,100
  Cmimi në ulje
  Lek 1,690
 • Karrel Kuzhine MDF dhe PVC 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Karrel Kuzhine
  Cmimi bazë
  Lek 12,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,500
 • Gërshërë Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike
  Gërshërë Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 950
  Cmimi në ulje
  Lek 950
 • Matës Dixhital Kuzhine 2kg
  Matës Dixhital Kuzhine 2kg (3606439755869)
  Cmimi bazë
  Lek 2,590
  Cmimi në ulje
  Lek 2,590
 • Tabaka Rrumbullake prej Celiku
  Tabaka Rrumbullake prej Celiku (3679683018845)
  Cmimi bazë
  Lek 1,790
  Cmimi në ulje
  Lek 1,790
 • Set 4 Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi
  Set 4 Mbajtese Erezash prej Qelqi dhe Inoksi
  Cmimi bazë
  Lek 2,800
  Cmimi në ulje
  Lek 2,390
 • Sitë "Muxia" Celiku me Dorezë Plastike
  Sitë
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Mbajtës Akulli prej Celiku
  Mbajtës Akulli prej Celiku (3679669125213)
  Cmimi bazë
  Lek 3,600
  Cmimi në ulje
  Lek 3,600
 • Mbajtës Shisheje prej Celiku të Izoluar Termikisht
  Mbajtës Shisheje prej Celiku të Izoluar Termikisht (3686408978525)
  Cmimi bazë
  Lek 2,290
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Rende Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike
  Rende Celiku
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Set 3 Mbajtëse për Kafe dhe Sheqer
  Set 3 Mbajtëse për Kafe dhe Sheqer (3686510166109)
  Cmimi bazë
  Lek 2,490
  Cmimi në ulje
  Lek 2,490