Produkte Te Reja

Varëse Rrobash dhe Mbajtëse Cadre Hekuri

Varëse Rrobash dhe Mbajtëse Cadre Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 8,000
TVSH përfshirë!

Varëse metali me 14 grepa metalikë, dhjetë në krye, unazë të kthyeshme me grepa per pallto, kapele ose çanta dhe shumë më tepër. Dhe katër grepa qendrore për çanta etj. Për më tepër, në pjesën e poshtme ka një qëndrim të integruar për mbajtjen e cadrave. Varëset më të ulëta metalike janë lehtësisht të aksesueshme për fëmijët.

Permasat: diam. 41.5 x lartesia 179 cm