Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Kryefaqe

 • Poltron "Luk"
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 14,500
  Cmimi në ulje
  Lek 14,500
 • Varëse Rrobash Metali
  Varëse Rrobash Metali
  Cmimi bazë
  Lek 2,500
  Cmimi në ulje
  Lek 2,500
 • Poltron "Bristol" me cope Kadife
  Poltron
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern
  Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern
  Cmimi bazë
  Lek 69,000
  Cmimi në ulje
  Lek 69,000
 • Organizues Rafti nga TNT "Hancy"
  Organizues Rafti nga TNT
  Cmimi bazë
  Lek 1,200
  Cmimi në ulje
  Lek 1,200
 • Orë Muri prej Hekuri
  Orë Muri prej Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 4,390
  Cmimi në ulje
  Lek 4,390
 • Mbajtese Cadre Metalike 45cm
  Mbajtese Cadre Metalike 45cm
  Cmimi bazë
  Lek 2,990
  Cmimi në ulje
  Lek 2,990
 • Karrige Lekure "Donia"
  Karrige Lekure
  Cmimi bazë
  Lek 15,500
  Cmimi në ulje
  Lek 15,500
 • Raft Druri me Strukture Hekuri
  Raft Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 18,900
  Cmimi në ulje
  Lek 18,900
 • Vazo “Vier” prej qelqi 80cm
  Vazo “Vier” prej qelqi 80cm
  Cmimi bazë
  Lek 4,690
  Cmimi në ulje
  Lek 4,690
 • Set 2 Tavolina Mesi "Miles"
  Set 2 Tavolina Mesi
  Cmimi bazë
  Lek 6,900
  Cmimi në ulje
  Lek 6,900
 • Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Karrige Banaku me Bazament Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 7,700
  Cmimi në ulje
  Lek 7,700
 • Orë Muri Hekuri
  Orë Muri Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 4,690
  Cmimi në ulje
  Lek 4,690
 • Kabinet Druri me 3 Shporta në Shelg
  Kabinet Druri me 3 Shporta në Shelg
  Cmimi bazë
  Lek 8,000
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Orë Muri Hekuri
  Orë Muri Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Karrel Kuzhine 1 Sirtar dhe 4 Shporta
  Cmimi bazë
  Lek 13,000
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Tapet Toaleti cotone “Samir” Pambuku 100%
  Tapet Toaleti cotone “Samir” Pambuku 100%
  Cmimi bazë
  Lek 1,500
  Cmimi në ulje
  Lek 1,000
 • Raft Druri me Strukture Hekuri
  Raft Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 15,500
  Cmimi në ulje
  Lek 15,500
 • Pasqyrë Dekorative me Mbajtëse Hekuri
  Pasqyrë Dekorative me Mbajtëse Hekuri
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 2,700
 • Shportë 21cm
  Shportë 21cm
  Cmimi bazë
  Lek 1,990
  Cmimi në ulje
  Lek 1,990
 • Llambë e Varur Metali dhe Druri
  Llambë e Varur Metali dhe Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Set 2 Tavolina Kafeje prej Druri me Strukture Hekuri
  Set 2 Tavolina Kafeje prej Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 15,000
  Cmimi në ulje
  Lek 15,000
 • Llambë e Varur Metali
  Llambë e Varur Metali
  Cmimi bazë
  Lek 4,700
  Cmimi në ulje
  Lek 4,700
 • Set 2 Tavolina prej Metali NOIR
  Set 2 Tavolina prej Metali NOIR
  Cmimi bazë
  Lek 11,500
  Cmimi në ulje
  Lek 11,500
 • Set 2 Tavolina Mesi IZY
  Set 2 Tavolina Mesi IZY
  Cmimi bazë
  Lek 6,900
  Cmimi në ulje
  Lek 6,900
 • Kosh për Rroba Gri TNT "Hancy"
  Kosh për Rroba Gri TNT
  Cmimi bazë
  Lek 1,590
  Cmimi në ulje
  Lek 1,590
 • Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
  Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,900
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Mbajtëse për qirinj bamboo dhe qelqi 47cm
  Mbajtëse për qirinj bamboo dhe qelqi 47cm
  Cmimi bazë
  Lek 3,300
  Cmimi në ulje
  Lek 3,300
 • Organizues rrobash TNT "Hancy"
  Organizues rrobash TNT
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Raft prej Druri me Strukture Hekuri
  Raft prej Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 9,900
  Cmimi në ulje
  Lek 9,900