Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern

Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern

Cmimi bazë
Lek 69,000
Cmimi në ulje
Lek 55,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri ulpjer dhe strukturë hekuri ne ngjyre te zeze. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 206cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri