Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm (4432961863773)
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm (4432961863773)
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm (4432961863773)
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm (4432961863773)
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm (4432961863773)

Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 79,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri Kotor dhe strukturë hekuri ngjyrë e zezë. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 240cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri