KOLEKSIONI I RI VERE 2021 (kliko ketu)

Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri

Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri

Cmimi bazë
Lek 11,900
Cmimi në ulje
Lek 9,900
TVSH përfshirë!

Tavoline e rrumbullakët prej mermeri te bardhe me strukturë hekuri ngjyre gold. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përputhet me çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Permasat. diam. 40 cm x lartesia 59 cm