Produkte Te Reja

Tavolin Anësore MDF

Tavolin Anësore MDF

Cmimi bazë
Lek 6,500
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Tavolina anësore përbëhet nga dërrasë MDF me cilësi të lartë dhe strukturë metalike ne ngjyrë te zezë. Dizajni i thjeshtë i perbere me 2 nivele ne ngjyre natyrale, rrit hapësirën për te vendosur lule, libra dhe objekte dekorative te ndryshme. 

Përmasat: 
cm. 33 x 30 x lartësi 61 cm