Produkte Te Reja

Set 6 Tasa Porcelani me Tabaka Bambu

Set 6 Tasa Porcelani me Tabaka Bambu

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Janë ideale për të shërbyer salcat. Këto tasa porcelani të bardhë ne tabaka bambuje shkojnë kudo dhe duken fantastike në çdo tavoline. 

Dimensionet e pergjithshme 54 x 10 cm