Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"
Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"

Set 3 Copë Tekstile Kuzhine Cotone "Creed"

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Set 3 cope tekstile kuzhine cotone100% "Creed " doreza pambuku, mbajtëse tenxhere dhe perparse. Permasat:  Doreza: cm. 17 x 29 / Mbajtese: cm. 20 x 20 / Perparse : cm. 60 x 80. Vijnë tek ju ne tre ngjyra.