Produkte Te Reja

Raft Kepucesh
Raft Kepucesh

Raft Kepucesh

Cmimi bazë
Lek 23,900
Cmimi në ulje
Lek 16,500
TVSH përfshirë!

Raft i bukur dhe praktik për këpucë për t'u vendosur në korridor, dhomë gjumi ose dhoma e zhveshjes. E bërë nga druri MDF dhe melamine, ajo ka tre sirtarë të palosshëm përpara me përmasa 51.5 x 30 x 43cm për të vendosur të gjitha këpucët tuaja. Anësore ka një kapak 23 x 30 x 106cm që përmban dy rafte për të ruajtur produktet e nevojshme për pastrimin e këpucëve, kutit e kepucve etj. Struktura është me ngjyrë natyrale, ndërsa kapakët janë  ne ngjyrë të bardhë.

Përmasat: 80 x 30.5 x lartësi 118 cm