Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mobilje Druri  me 2 Kapak Xhami  edhe 4 Sirtarë

Mobilje Druri me 2 Kapak Xhami edhe 4 Sirtarë

Cmimi bazë
Lek 16,900
Cmimi në ulje
Lek 16,900
TVSH përfshirë!

Kabineti është bërë prej druri paulonia, druri paulonia është një material veçanërisht i lehtë. Kjo e bën kabinetin të menaxhueshme dhe të lehtë për t'u transportuar. Ju mund të vendosni të ndryshoni vendin dhe vendoseni nga koha në kohë kudo që preferoni. Kabineti prej druri është ideale te vendoset në kuzhinë.

Permasat:  cm. 58 x 29 x lartesi. cm. 86