Produkte Te Reja

Mbajtëse për Qirinj 47 cm

Mbajtëse për Qirinj 47 cm

Cmimi bazë
Lek 3,300
Cmimi në ulje
Lek 3,300
TVSH përfshirë!

Mbajtëse për qirinj prej bambuje në ngjyrë natyrale edhe qelqi. Mbajtësja për qirinj do t'iu ofrojë një ndjenjë të ëmbël dhe një atmosferë të ngrohtë dhe romantike.

Përmasat: diam. 26 x lartësia 47 cm