Produkte Te Reja

Abazhur dhome "Reus"
Abazhur dhome "Reus"

Abazhur dhome "Reus"

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Abazhur dhome "Reus" me bazë qeramike në 4 ngjyra të ndryshme si edhe në 2 përmasa. Dizajn i thjeshtë dhe elegant, në përputhje me stilin modern.