Produkte Te Reja

Kullues Enësh me 2 Nivele
Kullues Enësh me 2 Nivele
Kullues Enësh me 2 Nivele

Kullues Enësh me 2 Nivele

Cmimi bazë
Lek 3,000
Cmimi në ulje
Lek 1,500
TVSH përfshirë!

Kullues enësh me 2 nivele të kromuar me cilësi të larte. Mbajini të rregullta, të thata dhe të pastra lehtësisht të gjitha enët dhe gotat e gatimit.  Shtresa e sipërme është projektuar për të mbajtur pjata, ndërsa pjesa e poshtme mund të përdoret për të vendosur gota, filxhana, tasa etj.

Përmasat: 43 x 23 x lartësi 39 cm.