Produkte Te Reja

Kornizë Fotografish për 6 Foto 'Family'
Kornizë Fotografish për 6 Foto 'Family'

Kornizë Fotografish për 6 Foto 'Family'

Cmimi bazë
Lek 1,490
Cmimi në ulje
Lek 1,490
TVSH përfshirë!

Kornizë fotografish në polipropilen për 6 foto. Permasat e fotos : 10 x 15 cm,  ne 2 ngjyra: te bardhe dhe gri. Permasat e kornizes: 33.5 x 46.5 cm