BLACK FRIDAY VETEM 3 DITE ULJE (kliko ketu)

Poltron "Luk"

Poltron "Luk"

Cmimi bazë
Lek 16,900
Cmimi në ulje
Lek 16,900
TVSH përfshirë!

Poltron "Luk" në ngjyrë të zezë, këmbët metalike. Mbushja shumë e trashë ju lejon të uleni të qetë për një kohë të gjatë. Qendrimi dhe mbështetja ergonomike ofrojnë komoditet shumë të lartë.

Permasat: 70 x 49 x lartesia 82 cm