Produkte Te Reja

Karrige Banaku me Bazament Hekuri

Karrige Banaku me Bazament Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 9,700
TVSH përfshirë!

Karrige banaku me rrotullim, me ulje dhe ngritje, me ndenjese plastike edhe bazament hekuri. Me lartësi të rregullueshme 78-98 cm. Ideale për bare, zyra, kafene apo thjesht në shtëpi.

Permasat: 46 x 44 x lartesia 78 - 98 cm