Produkte Te Reja

Abazhur Dhome "Edie" Qeramike
Abazhur Dhome "Edie" Qeramike
Abazhur Dhome "Edie" Qeramike

Abazhur Dhome "Edie" Qeramike

Cmimi bazë
Lek 4,500
Cmimi në ulje
Lek 2,850
TVSH përfshirë!

Abazhur dhome "Edie" me bazë qeramike në 2 ngjyra të ndryshme. Dizajn i thjeshtë dhe elegant, në përputhje me stilin modern.

Permasat: diam. cm. 11 x lartesi 43 cm.