Produkte Te Reja

Zgjatues  Rubineti
Zgjatues  Rubineti
Zgjatues  Rubineti
Zgjatues  Rubineti

Zgjatues Rubineti

Cmimi bazë
Lek 1,350
Cmimi në ulje
Lek 1,350
TVSH përfshirë!

Zgjatuesi i rubinetit të lavamanit është prej inoksi. Është i pershtatshem me shumicën e rubinetave, i përshtatshëm për të larë fytyrën, flokët dhe dhëmbët, veçanërisht për fëmijët, të moshuarit.