Produkte Te Reja

Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues
Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues
Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues
Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues
Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues
Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues

Varëse Rrobash Hekuri dhe Organizues

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 3,800
TVSH përfshirë!

Dizajni vareses me dy shufra ku mund të vendosni dyfishin e numrit të rrobave për të përmbushur nevojat tuaja të jetës. Ne dy raftet e poshtëm mund të vendosni gjithashtu disa palë këpucë. Gjithashtu, 4 grepa shtesë në të dyja anët mund të përdoren për të varur kapele, çanta etj.

Përmasat: 110 x 56 x lartësi 148 cm.