Produkte Te Reja

Tavoline Xhami me Strukture Hekuri 55 cm.

Tavoline Xhami me Strukture Hekuri 55 cm.

Cmimi bazë
Lek 12,500
Cmimi në ulje
Lek 10,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej xhami pasqyrë, mbështetja është në çelik inox, e lyer me një shtresë boje ne gold, të ndritshme. Tavolina përdoret gjerësisht në shtëpi si një tavolinë e përkryer për sherbim dhe dekorim. Struktura e saj kompakte dhe dizajni i saj i bukur janë perfekte për zyrën tuaj, dhomen e ndenjes etj. 

Permasat:
diam. 46 x lartesia 55 cm