Produkte Te Reja

Tavolinë TV Hekuri dhe Druri MDF
Tavolinë TV Hekuri dhe Druri MDF

Tavolinë TV Hekuri dhe Druri MDF

Cmimi bazë
Lek 25,500
Cmimi në ulje
Lek 25,500
TVSH përfshirë!

Tavolinë TV prej hekuri dhe druri MDF me 3 sirtarë. Struktura kompakte dhe dizajni i vecantë janë perfekte për dhomën e ndenjës. 

Permasat: 140 x 40 x lartesia 55 cm