TOP 50 Produktet më të shitura

Mobilje TV "Noblesville"
Mobilje TV "Noblesville"

Mobilje TV "Noblesville"

Cmimi bazë
Lek 18,900
Cmimi në ulje
Lek 18,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë TV "Noblesville" një kombinim i shkëlqyer i stilit dhe funksionalitetit, ofron shumë hapësira ​​ruajtëse për multimedia dhe dekorime. Tavolina e televizorit është bërë prej melaminë ngjyrë druri me trashësi 18 mm, e cila është shumë e qëndrueshme dhe cilesore. Skajet e tavolinës janë të mbuluara me rimeso me bazë PVC. E përshtatshme për dhomë ndenje, korridor etj.

Përmasat: 40x140xH56cm