Produkte Te Reja

Tavoline Rrethore me Strukturë Druri
Tavoline Rrethore me Strukturë Druri

Tavoline Rrethore me Strukturë Druri

Cmimi bazë
Lek 11,900
Cmimi në ulje
Lek 11,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë rrethore me këmbë druri ngjyrë natyrale dhe suprine multistrade me ngjyrë të bardhë. Pjesa e poshtme e këmbëve është e pajisur me gomine për të mbrojtur dyshemenë. Tavolina mund të përdoret në zyrë, në kuzhinë,në dhomën e ndenjes, etj.

Përmasat: diam.60 x lartësi 72cm