Produkte Te Reja

Tavoline prej Hekuri me Orë 61 cm
Tavoline prej Hekuri me Orë 61 cm

Tavoline prej Hekuri me Orë 61 cm

Cmimi bazë
Lek 11,900
Cmimi në ulje
Lek 11,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë mesi në stilin e orës së rrumbullakët është punuar nga materiali metalik i fortë dhe i qëndrueshëm.  Kjo tavolinë mesi në stilin e orës i jep ambjentit një prekje klasike falë kombinimit qe eshte punuar. 

Permasat:diam. cm. 61 x lartesi 48 cm.