Produkte Te Reja

Tavoline prej Hekuri me Orë
Tavoline prej Hekuri me Orë

Tavoline prej Hekuri me Orë

Cmimi bazë
Lek 9,500
Cmimi në ulje
Lek 9,500
TVSH përfshirë!

Tavolinë në stilin e orës së rrumbullakët është punuar nga materiali metalik i fortë dhe i qëndrueshëm.  Kjo tavolinë në stilin e orës i jep ambjentit një prekje klasike falë kombinimit qe eshte punuar. 

Permasat:diam. cm. 45 x lartesi 52 cm.