Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tavoline Ngrenie "Badus"

Tavoline Ngrenie "Badus"

Cmimi bazë
Lek 22,000
Cmimi në ulje
Lek 15,900
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri MDF natyral, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë. Struktura e saj kompakte dhe dizajni i saj i bukur janë perfekte për dhomen e ngrenies, kuzhine, etj.

Përmasat: 120 x 80 x lartësi 76 cm