Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Lisi
Tavoline Ngrënie Druri Lisi
Tavoline Ngrënie Druri Lisi

Tavoline Ngrënie Druri Lisi

Cmimi bazë
Lek 79,000
Cmimi në ulje
Lek 79,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri lisi Kanadez dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 199cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri