Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Frasheri Dizajn Modern Dark
Tavoline Ngrënie Druri Frasheri Dizajn Modern Dark
Tavoline Ngrënie Druri Frasheri Dizajn Modern Dark
Tavoline Ngrënie Druri Frasheri Dizajn Modern Dark

Tavoline Ngrënie Druri Frasheri Dizajn Modern Dark

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 64,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri frasheri dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern dark, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 200cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri