Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Frasheri
Tavoline Ngrënie Druri Frasheri
Tavoline Ngrënie Druri Frasheri
Tavoline Ngrënie Druri Frasheri

Tavoline Ngrënie Druri Frasheri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 72,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri frasheri dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 199cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri