Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern Strukture Gold
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern Strukture Gold
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern Strukture Gold
Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern Strukture Gold

Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern Strukture Gold

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 69,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri kotor dhe strukturë hekuri ngjyre gold matte. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 235cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri