Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern
Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern
Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern

Tavoline Ngrënie Druri Black Dizajn Modern

Cmimi bazë
Lek 69,000
Cmimi në ulje
Lek 55,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri ulpjer dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie ngjyrë e zezë me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 214cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri