Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark
Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark
Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark

Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 59,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri ahu dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern dark, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 200cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri