Produkte Te Reja

Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern
Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern
Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern
Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern

Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern

Cmimi bazë
Lek 59,000
Cmimi në ulje
Lek 59,000
TVSH përfshirë!

Tavolinë 100% druri ahu dhe strukturë hekuri. Tavolinë ngrënie me një dizajn modern, ideale për të rinovuar kuzhinën/dhomën e ngrënies.

Përmasat: 188cm x 90cm
Materiali: Druri me strukture hekuri