Produkte Te Reja

Set 2 Tavolina kafeje KIALA
Set 2 Tavolina kafeje KIALA

Set 2 Tavolina kafeje KIALA

Cmimi bazë
Lek 6,500
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Seti i tavolinave të mesit është i përbërë prej 2 tavolinash me sipërfaqe të bardhë dhe këmbë të lehta druri ngjyre natyrale, një kombinim bashkëkohor dhe retro. Seti i tavolinave shërben si një tryezë për dhomën e ndenjes.

Përmasat: 
48 × 48 × lartësi 45 cm
40 × 40 × lartësi 40 cm