Produkte Te Reja

Tavoline katrore me strukture Metalike

Tavoline katrore me strukture Metalike

Cmimi bazë
Lek 9,900
Cmimi në ulje
Lek 9,900
TVSH përfshirë!

Kombinimi i çelikut dhe drurit e bën këtë tavolinë më të qëndrueshme dhe me funksion të gjithanshëm. Korniza e zezë përputhet me suprinen e drurit për të krijuar një pamje harmonike dhe shkëlqyese.

Përmasat: 60 x 60 x lartësi 43 cm