Produkte Te Reja

Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri

Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri

Cmimi bazë
Lek 11,900
Cmimi në ulje
Lek 11,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë kafeje prej mermeri me ngjyre te bardhe edhe me strukture hekuri. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përputhet me çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Permasat: diam. cm. 42 x lartesia 60 cm