Produkte Te Reja

Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri 40.5 cm
Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri 40.5 cm
Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri 40.5 cm

Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri 40.5 cm

Cmimi bazë
Lek 5,900
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolines është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë.  Pjesa e sipërme e tavolinës  është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë per te vendosur libra, bime natyrale , sende etj.   

Permasat: 
diam. 40 x lartesi 40.5 cm