Produkte Te Reja

Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri
Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri

Tavoline me Strukturë Hekuri dhe Druri

Cmimi bazë
Lek 2,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolines është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë.  Pjesa e sipërme e tavolinës  është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë per te vendosur libra, bime natyrale, sende etj.   

Permasat: diam. 38 x lartesi 31 cm