Produkte Te Reja

Tavolinë Kafeje prej Xhami 70cm

Tavolinë Kafeje prej Xhami 70cm

Cmimi bazë
Lek 11,900
Cmimi në ulje
Lek 11,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë kafeje prej xhami pasqyre me strukture hekuri. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përputhet me çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Permasat: cm. 32 x 32 x lartesi 70 cm.