Produkte Te Reja

Tavoline Mermeri me Strukture Hekuri
Tavoline Mermeri me Strukture Hekuri

Tavoline Mermeri me Strukture Hekuri

Cmimi bazë
Lek 7,900
Cmimi në ulje
Lek 7,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë kafeje prej mermeri me ngjyre te bardhe edhe me strukture hekuri. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përputhet me çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Permasat: 46 x 25 x lartesia 64 cm