Produkte Te Reja

Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri

Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri

Cmimi bazë
Lek 11,900
Cmimi në ulje
Lek 11,900
TVSH përfshirë!

Tavoline e rrumbullakët prej mermeri te bardhe me strukturë hekuri ngjyre gold. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përputhet me çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Permasat. diam. 40 cm x lartesia 59 cm